Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti z sosem śmietankowo pieczarkowym i fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki ok15-20dag
śmietana 18 proc
natka pietruszki
ser feta ok10da-15dag
cebula biała

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z sosem śmietankowo pieczarkowym i fetą

Pokrojone pieczarki udusić z cebulą na maśle,oprószyć jarzynką. Dodać śmietanę,bazylię,natkę i ser feta.Doprawić (feta jest wystarczająco słona więc wystarczy sam pieprz kolorowy).Wymieszać z ugotowanym makaronem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 06.05.2011 10:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak