Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól pieprz czosnek do posypania
majeranek
startego sera 10 dag
masło
chleb pszenny 3 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe

Masło rozpuścić na patelni. Chleb posypać z obydwu stron szczyptą majeranku, soli i pieprzu. Następnie z obu stron posypać sporą ilością czosnku. Smażyć na rozgrzanej patelni około 3minut z każdej strony. Następnie posypać serem i smażyć jeszcze jakąś minutę, aż ser się rozpuści. Można na gotowe pieczywo położyć plasterek pomidora lub ogórka. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria2911 04.04.2012 15:57
pycha
madagaskar 13.03.2011 14:47
super
Kopiko1983 14.02.2011 12:38
Dobry przepis
gusia1000 11.11.2010 19:56
Też by mi to smakowało.
MAŁGORZATA108 03.08.2010 16:47
Prosty, fajny przepis na smaczną przekąskę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak