Sposób przygotowania

Mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz magom. Dodajemy masło i żółtko. Wyrabiamy na miękką masę. Cebulę i ogórki kroimy w kostkę. Masę mięsną wykładamy na talerz, obok układamy ogórki i cebulę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    nie przepadam za tatarem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dziwny ten tatar
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dla koneserów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie lubię tatara, wolę tatarów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w ten sposób jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    nie lubię tradycyjnego tatara, ale widzę że tu wersja z gotowanym mięskiem, więc chętnie bym spróbowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !