Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso gotowane 25 dag
ogórek kiszony 4
cebula biała 3
żółtko jajek 1

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar

Mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz magom. Dodajemy masło i żółtko. Wyrabiamy na miękką masę. Cebulę i ogórki kroimy w kostkę. Masę mięsną wykładamy na talerz, obok układamy ogórki i cebulę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.08.2012 20:19
nie lubię tradycyjnego tatara, ale widzę że tu wersja z gotowanym mięskiem, więc chętnie bym spróbowała :)
Norgiusz 01.11.2011 07:30
mniam
Kasia77
Kasia77 12.07.2011 14:36
w ten sposób jeszcze nie robiłam
szajba2 02.06.2011 17:39
nie lubię tatara, wolę tatarów
Barbara55 01.06.2011 15:19
dla koneserów
kielcok1 10.05.2011 14:54
dziwny ten tatar
Marzena40 08.03.2011 08:18
nie przepadam za tatarem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak