Sposób przygotowania

Jabłka umyć i osuszyć. Ułożyć na ruszcie grilla lub wysmarowanej masłem folii aluminiowej. Piec około 10 minut. Jeśli układamy je na folii aluminiowej, wtedy wydrążamy gniazda nasienne. Jabłka podajemy z konfiturą i/lub lodami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    z grilla preferuję kiełbaskę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    grilluję tylko mięsa
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lepsze od grillowanych jabłek są tylko grillowane grzuszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !