Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka ze skórą z kurkamii rakami na grillowanej cukini

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś kurczaka ze skórą 2 szt
kurki blanszowane 50 gram
szyjki rakowe 50 gram
sól do smaku
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka ze skórą z kurkamii rakami na grillowanej cukini

Pierś kurczaka(w miare możliwosci ze skórą).Przyprawic
sola,papryka,pieprzem.Smażyc i dociągnąc w piekarniku 175 stopni.Kurki smażymy z cebula i szyjkami rakowymi.Doprawiamy sola,pieprzem,czosnkiem.Układamy je na plastrach grillowanej cukini z tymiankiem.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 01.06.2011 15:42
dosyć oryginalne dodatki
Barbara55 27.05.2011 11:38
chciałoby się spróbować
kielcok1 06.05.2011 14:55
poważna sprawa
eduszo
eduszo 03.02.2011 13:39
Fajnie podane,gdzieś już to widziałem.
ewelinapac 23.01.2011 18:45
pyszne
Islanzadi 10.11.2010 00:43
Coś co wygląda tak pięknie musi być smaczne :)
gacopierz23 17.06.2010 23:32
Profesjonalne podanie To się liczy
MAŁGORZATA108 30.05.2010 17:31
Trochę się zejdzie,nie wiem czy zdążę,bo zaczyna grzmieć, chyba będzie burza.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak