Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzień Dobry TVN: Grillowane papryki z tartym serem feta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt.
papryka żółta 1 szt.
papryka zielona 1 szt.
ser feta 100 g
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat 1 opakowanie
pestki słonecznika 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dzień Dobry TVN: Grillowane papryki z tartym serem feta

Umyte i oczyszczone papryki pokroić na duże kawałki, grillować po 5 minut z każdej strony i ułożyć na półmisku.
Sos sałatkowy węgierski przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i skropić nim papryki. Przed podaniem posypać pestkami słonecznika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.05.2017 14:01
moje smaki,przepadam za grilowaną papryką :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak