Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mule w sosie tajskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mule 500 gram
trawa cytrynowa 1 szt
papryczka chili do smaku
limonka do smaku
świeża kolendra do smaku
mleko kokosowe 200 ml
grzyby mun 50 gram
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
szalotka 50 gram
oliwa 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Mule w sosie tajskim

Szalotke smażymy wraz z papryczka chili i grzybami mun
(ugotowane).Dodajemy trawe cytrynową i mule. Krótko smażymy i podlewamy mlekiem kokosowym.Gotujemy 3 min.
Doprawiamy solą morska,limonką,kolendrą.
Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 12.06.2011 18:25
super
szajba2 30.05.2011 16:36
dobre
Barbara55 22.05.2011 15:28
mule mnie
kielcok1 03.05.2011 16:56
już mnie muli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak