Sposób przygotowania

Brytfanne lub naczynie żaroodporne wysmarowac smalcem, ułożyc w nim kiełbasę. Cebule obrac i pokroic w piórka. Kiełbasę obłozyc cebulą i posiekanym w plasterki czosnkiem. Wstawic do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kiełbasa jest dobra nawet biała
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smakuje mi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie zdarzyło mi się jeszcze jeść takiego obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Po prostu klasyka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !