Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w cieście

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filetyz pangi 3 sztuki
mąka 3 łyżki
jajko 2 sztuki
śmietana 1 łyżka
pieprz
sól
przyprawa uniwersalna Kucharek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w cieście

Pangę porcjujemy, osuszamy, solimy i pieprzymy. Z jajek, śmietany i mąki robimy ciasto (tak gęste jak na naleśniki). W tak przygotowanym cieście obtaczamy filety rybne. Smażmy na rozgrzanym oleju, doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka172 27.08.2010 13:41
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak