Sposób przygotowania

Śledzie sprawic, posolic i popieprzyc, odstawic na pół godziny w chłodne miejsce. Obtoczyc w mące i usmażyc na oleju. Na tłuszczu od śledzi usmażyc pokrojoną w plasterki cebulę dodając łyżke masła. Na tależu ułożyc śledzie i przykryc cebulką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    śledzi w kuchni nie używam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smaczne :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    świeże to trzeba sobie samemu złowić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    trochę skromny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubie sledzi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !