Sposób przygotowania

Kabanosy natrzeć słoniną z każdej strony i obtoczyć w przyprawie do grilla. Następnie ułożyć blisko siebie w opiekaczu i zapiekać aż do zrumienienia. W wersji mniej kalorycznej słoninę można zastąpić olejem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    na pewno są dobre.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    no ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !