Sposób przygotowania

Kaszę jęczmienną wsypać do dwukrotnie większej niż objętość kaszy ilości wody, ugotować. Cebulę podsmażyć na maśle. Mięso dodać do kaszy razem z podsmażoną cebulą, przyprawami, wymieszać. Masę podzielić na 8-10 równych porcji. Formować owalne kotlety, otaczać je w bułce tartej. Smażyć na oleju.
Podawać z sosem i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo smaczne:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na kotlety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !