Sposób przygotowania

Mąkę z proszkiem do pieczenia posiekać z margaryną, dodać jajko, sparzony i dobrze osączony z wody mak, cukier puder i proszek do pieczenia. Po wymieszaniu nożem zagnieść ciasto (powinno być dość twarde). Odłożyć je na 2-3h do lodówki. Następnie rozwałkować, pokroić na kwadraty, ułożyć na blaszce posypana mąką i upiec na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetne
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajne i proste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !