Sposób przygotowania

Mięso oddzielić od kości a nastepnie pokroić w drobna kostkę. Oprószyć solą i mąką, włożyć na rozgrzany tłuszcz, obrumienić. Dodać drobno pokrojony czosnek, cebulę i pieczarki, podlać wodą, wsypać sól i paprykę do smaku. Pod przykryciem na małym ogniu dusić mięso aż stanie się miękkie. Gotowy sos posypać natka z pietruszki.
Podawać np do makaronu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny ten Twój sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam go;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczny obiadek.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !