Sposób przygotowania

Cebulę obrac, pokroic w kosteczke i udusic na maśle. Rybe zmielic w maszynce razem z cebula i namoczona i odciśniętą bułka. Dodac jajko, posoli i popieprzyc do smaku, dobrze wyrobic. Formowac niewielkie płaskie kotleciki, obtoczyc w mące i smażyc na złoty kolor. Podawac z ziemniakami lub ryżem i surówką.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ze swojej strony na pewno dodałabym tu trochę suszonych ziół i świeżej zieleniny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    To prawda. Może warto dodac koperku?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    czegoś mi tu brakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    też bym tu coś dodała
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    robię takie jak złapiemy ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jak piątek to na obiad ryba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    czasem robię podobne, oczywiście w piątki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !