Sposób przygotowania

śliwki umyć, ułożyć w słoikach. Do każdego słoja włożyć po kilka ziarenek przypraw. Zagotować wodę z cukrem, osolić ją do smaku, wsypać kwasek cytrynowy i gorącą zalewą napełniać słoje ze śliwkami. Słoje zamknąć i wstawić do pasteryzacji na około 20 minut. Następnie ustawić do góry dnem do wystudzenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !