Składniki:
mielonej wołowiny | 25 dag |
szklanka ugotowanej soi | |
marchew | |
cebula | |
selera | 1/4 szt. |
białka jajek | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyż. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
czosanek | 2 ząbki |
sól i pieprz | |
ketchup | 2 łyż. |
mielonej wołowiny | 25 dag |
szklanka ugotowanej soi | |
marchew | |
cebula | |
selera | 1/4 szt. |
białka jajek | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyż. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
czosanek | 2 ząbki |
sól i pieprz | |
ketchup | 2 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: