Sposób przygotowania

Mleko, jajka i cukier wymięszać z mąką i szczyptą soli. Ciasto odstawić na pół godziny. Twaróg i cukier waniliowy utrzeć na gładką masę. Jagody opłukać, osączyć i delikatnie wymięszać z twarogiem (jagody mogą być również ze słoika). Rozgrzaną patelnię posmarować masłem. Usmażyć naleśniki. Posmarować je cienką warstwą nadzienia, ułożyć w natłuszczonej formie do zapiekania, polać śmietaną i zapiekać 10 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    OJ TAK...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !