Sposób przygotowania

2 galaretki różowe rozpuścić w 2 szklankach wrzątku i ostudzić.Ubić mikserem razem 1 szklankę zimnej maślanki i 1 szklankę zimnej śmietany.Do ubitej masy dodać zimną galaretkę i jaszcze chwilę ubijać.Blachę do ciasta(40x25)wyłożyć folią spożywczą,ułożyć biszkopty,wylać na nie ubitą masę i wstawić do lodówki do stężenia.2 zielone galaretki rozruścić w 3 szklankach wrzątku i ostudzić.Blachę z zastygniętą masą wyjąć z lodówki,na całej powieżchni rozsypać rodzynki,polać zieloną galaretką i włożyć do lodówki.2 pomarańczowe galaretki rozpuścic w 2 szklankach wrzątku i ostudzić.Ubić razem 1 szklankę zimnej maślanki i 1 szklankę zimnej śmietany,dodać zimne galaretki pomarańczowe i jeszcze chwilę ubijać.Ubitą masę wylać na zastygła galaretkę zieloną i włożyć do lodówki.2 galaretki czerwone rozpuścic w 3 szklankach wrzątku i ostudzić.Brzoskwinie wyjąć z syropu i pokroić w plastry.Sernik wyjąć z lodówki,ułożyć brzoskwinie,zalać czerwoną galaretką i wstawić do lodówki do stężenia.Gotowy sernik pokroić w kwadraty i wyłożyć na paterę.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Kolorowo i apetycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Któz nie lubi takich deserów - ciesza nie tylko podniebienie, ale i oczy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !