Sposób przygotowania

Ryż ugotowac, a następnie włożyc do naczynia żaroodpornego. Polac kethupem i majonezem, posypac 1/3 startego żółtego sera. Filety i cebule pokroic w kostkę i podsmażyc na patelni, dodac przyprawę kebab-gyros. po usmażeniu wkŁożyc do naczynia żaroodpornego i przykryc 1/3 startego sera żółtego. Układamy pokrojonego w plastry ogórka i pokrojoną w paski papryką. przykrywamy pozostałym serem, smarujemy majonezem i kethupem. wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 175stopniC i zapiekamy bez przykrycia 30min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    roxana

    błąd w nazwie.. powinno byc ZAPIEKANKA !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !