Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obrać, pokroić i zeszklić na oleju. Całe pieczarki zrumienić na maśle. Mięso, mąkę ziemniaczaną, bułkę, cebulę, czosnek i jajka wyrobić na jednolitą masę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mięsa. Z masy uformować placuszki, do środka włożyć małe grzybki w całości lub kawałki większych. Owinąć je mięsem i skleić. Obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetycznie wyglądają
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny obiadek,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny obiadek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają rewelacyjnie! aż ślinka cieknie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !