Sposób przygotowania

Do butelki z wódką wsypujemy jagody jałowca. Tak trzymamy przez 4 tygodnie, mieszajac od czasu do czasu. Po tym czasie oddzielamy płyn od powstałego osadu i dosładzamy syropem cukrowym. Mieszamy, po 2 dniach wódka jest gotowa do picia.

Przepis ten zamiesciłam na forum gotujmy.pl pod nickiem dasada1

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Jałowcówka dobra rzecz :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie piłam jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    jałowcówka super rzecz!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    niezła, ale nie za dużo
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    30 sztuka suszone jagody jałowca ???

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !