Sposób przygotowania

• śmietanę ubijamy na sztywno,
• maliny miksujemy z cukrem (kilka odkładamy do dekoracji),
• żelatynę rozpuszczamy w wodzie, studzimy
• do śmietany dodajemy maliny i wodę z żelatyny, dokładnie mieszamy,
• porcje masy wlewamy do małych foremek wyłożonych folią do żywności,
• wkładamy na 40 minut do lodówki,
• gotowe babeczki układamy na talerzach, posypujemy musli,
• dekorujemy malinami i listkami mięty

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastycznie wyglądają i pewnie rewelacyjnie smakują:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    śliczn ei pyszne musza być ;)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ślicznie wyglądają Twoje babeczki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    swietne :) warto wyprobowac :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Piękne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    ale pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prezentują się przegenialnie! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne, szybkie i cudowne, mogłabym jeść codziennie
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !