Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w drobne talarki lub zetrzeć na tarce. Do wody wlać ocet, wsypać cukier, sól, ziele angielskie i dodać musztardę. Zalewę zagotować. Zagotowaną zalewą zalać ogórki na 24 godziny. Wsypać koper i pokrojony czosnek, wymieszać. Przełożyć do słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować 10 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często podaje do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    trzeba zrobić jak nadejdzie sezon
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    będe musiała zrobić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Rewelacyjna na zimę
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    zimą na pewno się przyda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !