Sposób przygotowania

Z pomidorów uciąć czubki i wydrążyć środek. Przełożyć to do miseczki. Kostkę rosołową rozrobić w 1 szklance gorącej wody i dodać do środków pomidorowych, zmiksować, dodać śmietanę z mąką,zmiksować. Podgotować. Ugotować ravioli i wypełnić nim pomidory, posypać serem i zalać sosem. Zapiekać w temp. 180 C około 20 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    przepis pochodzi z zasobów kulinarnych Winiary
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pysznie wyglądaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wow, robi wrazenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam, jest bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !