Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić, podsmażyć na patelni.
Paprykę i ogórka pokroić w drobną kosteczke, ser zólty zetrzeć na grubej tarce.
Do miski dać mięso, jajko i bulkę czerstwą namoczoną w wodzie wsypać resztę składników. Wymieszać i przyprawić do smaku..
Uformować kotlety, smażyc na rozgrzanej patelni z tłuszczem. Podawać z ziemniaczkami i surówką

SMACZNEGO ! :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis.
  • 1
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    kotlety mozna jeszcze obtoczyć w bułce tartej, ja miele płatki kukurydziane i w tym panieruje
  • 1
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    zapomniałam o serze żółtym, zetrzec na tarko i wymieszac
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no, fajne....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !