Sposób przygotowania

Pokroić mięso i cebulę. Podsmażyć. Wrzucić do garnka z gotującą sie wodą dodać przecier pomidorowy, przyprawy i grzyby (mogą być podsmażone)
Kiedy mięso zmięknie, zagęscić sos mąką ze śmietaną.

Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na placki. Dodać przyprawy, i mąkę.
Wymieszać i smażyć.
Kiedy się usmaży ułozyć jeden placek na talerzu, nałożyc na niego gęsty sos. Pożniej drugi placek, polać go śmietaną, i posypać drobno skrojonym ogórkiem kiszonym lub korniszonem, oraz papryką.

SMACZNEGO ! :)

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci i z Bieszczad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ja bym dodała jeszcze dużo natki pietruszki do mięsa i grzybów. Rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    na pewno są warte wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    muszą być dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    zarabiste jadlam kilkanaście razy
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wyglądają bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Świetne;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ślicznie podane:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !