Sposób przygotowania

• wino podgrzać, zdjąć z ognia,
• wiśnie wydrylować dodać do wina,
• żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody,
• dodać do wina, dokładnie wymieszać,
• przelać do małych foremek i włożyć do lodówki ( można foremki wyłożyć folią do żywności, by łatwiej można było je wyciągnąć po zastygnięciu),
• czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, poczekać aż ostygnie,
• galaretki ułożyć na talerzach,
• na każdej układać porcje czekolady i rozmazywać dekoracyjnie za pomocą wykałaczki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    super pomsył!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    wygląda miażdząco :) wypróbuje ten przepis i ocenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !