Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka groszkowo-fasolkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
fasolka czerwona 1 puszka
kukurydza 1 puszka
ogórek konserwowy 2 sztuki
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka groszkowo-fasolkowa

Produkty z puszki odcedzamy, ogórki ścieramy na tarce o małych oczkach. Łączymy z majonezem, śmietaną, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bozena105 16.09.2010 12:25
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak