Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z łyżką margaryny, cukrem, mąką, szklanką mleka i kakaem. Dodać startą skórkę z cytryny oraz 3 łyżeczki proszku do pieczenia. Piec w dobrze natłuszczonej i obsypanej tartą bułką formie biszkoptowej, albo w tortownicy, w średnio gorącym piekarniku. Po upieczeniu można przekroić i przełożyć dżemem, następnie z wierzchu polukrować.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    kotlet

    superowe
  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pyszne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ciekawy przepis, coś innego niz tradycyjny murzynek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !