Sposób przygotowania

Z pół szklanki porzeczek wycisnąć sok; żelatynę zmiękczyć w łyżeczce zimnej wody, następnie rozpuścić w jak najmniejszej ilości wrzątku, dodać sok z owoców. Ubić sztywną pianę z białek, dodając po trochu cukier i-pod koniec-żelatynę z sokiem. Na ciasteczkach układać wokoło wianuszek z piany, do środka nałożyć owoce, następnie pozostawić w lodówce do stężenia piany.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    kotlet

    muszę wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    nie mogę się nachwalić znajomym o tych ciastkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !