Sposób przygotowania

Zimny ryż , pokrojoną drobno cebulką, starty ser i posiekany koperek połączyć z jajkiem. Wszystko dokładnie wymieszać i przyprawić do smaku. Formować niewielkie kulki, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z sosami do dań mięsnych.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super :) musza byc smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    mam podobny przepisz dobty jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę kiedyś spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają apetycznie, na pewno pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !