Sposób przygotowania

Połowę ogórków zetrezec na tartce o grubych oczkach, pozostałe pokroic w drobną kosteczkę. Czosnek przecisnąc przez praskę, cebulę drobniutko posiekac. Maślankę i jogurt wymieszac, dodac ogórki,cebulę i czosnek, doprawic solą i pieprzem. Na talerzu obficie posypac koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    za chłodne dla mnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobry dla ochłody
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie przepadam za chłodnikami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to nie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !