Sposób przygotowania

Ze składników na ciasto miksujemy ciasto mikserem i wykładamy do tortownicy z kominkiem .Piec przez 25 -30 minut w temp.160 *C. Mleko ,cwiartkę masła ,zagotowac ,Wsypujemy wiórka kokosowe i kaszę manną .Mieszamy do połączenia skąadników .Zestawiamy z gazu i studzimy. Galaretki rozpuszczamy w 500ml gorącej wody i odstawiamy do stężenia. Ciasto po upieczeniu smarujemy masa kokosową .Układamy na niej namoczone okrągłe biszkopty wcześniej moczone w herbacie .Wylewamy na wierzch tężejąca galaretkę i schładzamy w lodówce przez 2-3 godziny,

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Z kokosem , to dobre
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie ,że tak
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    100 g ,wiórka kokosowe i ,pól szklanki cukru
  • 6
    original
    Opublikowano

    banditka

    pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super az slinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smavzne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    to coś dla mnie;) uwielbiam kokosa!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    W sam raz dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to co,bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !