Sposób przygotowania

Ubitą z żelatyną śmietanę wyłożyć na wafel bezowy. Na śmietanę nałożyć truskawki i przykryć drugim waflem. Na wierzch włożyć resztę śmietany i udekorować truskawkami. Tort nie nadaje się do przechowywania.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajne i kaloryczne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    moja sąsiadka robi najlepszy tort truskawkowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !