Sposób przygotowania

Zimną margarynę zetrzeć na tarce jarzynowej, dodać mąkę i piwo. Wszystko razem wymieszać. Wykrawać ciastka różnych kształtów. Piec w średnio nagrzanym piekarniku aż nabiorą złotego koloru, w temp. 180 st. C.

Komentarze

  • 12
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    znakomity
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    podawać piwoszom?
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Widzę że nie tylko ja preferuje piwko do mącznych potraw
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne sa jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    fajna nazwa więc można się pokusić
  • 1
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    szybkie i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nigdy takich nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    jadłam z marmoladą są pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla piwosza jak znalazł
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne te piwoszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    piwosze lubię piwoszki?
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !