Sposób przygotowania

Fasolkę pokroić na połówki i podgotować. Marchew grubo utrzeć i podgotować. Cebulę pokroić i udusić na oleju. Wszystko razem wymieszać i dodać koncentrat pomidorowy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Dobry przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sałatkę można włożyć do słoików i zagotować
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa propozycja podania!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa propozycja podania!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    można dodać boczek, ale ten przepis jest tez ok.!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Nie za bardzo przepadam z fasola szparagową ale przepis brzmi ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Można pasteryzować na zimę?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    można
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    To biorę się do roboty
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna ta sałatka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też tak myślę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !