Sposób przygotowania

Każdą parówkę dzielimy na 3 części, na blacie układamy salami, na nie nakładamy ser tak aby nie wychodził poza salami, układamy kawałek parówki, zawijamy, spinamy wykałaczką.
Smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron, podajemy z piklami, ketchupem, musztardą.
Świetnie nadaję się na przystawkę dla gości, jak i również na kolację :D
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zwykłe parówki w niezwykłym wykonaniu
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    TEZ TAKIE ROBIE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Takie moglabym skosztowac :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !