Sposób przygotowania

Ziemniaczki gotujemy, przekrawamy na pół i delikatnie wydrążamy środek, w który układamyi drobno posiekane, podsmażone wcześniej pieczarki. Ziemniaczki nacieramy masłem, posypujemy solą, przykrywamy plasterkami sera żółtego i zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    proste i ciekawe :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    koniecznie muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo ładnie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Podobne robię na grilla.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !