Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, przekrawamy na pół i delikatnie wydrążamy środek, w który układamy kawałek sera i drobno posiekane pieczarki. Ziemniaczki nacieramy lub skraplamy oliwą (może być również masło), posypujemy ziołami i zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Na pewno smaczne,muszę spróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajny pomysł
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    angelisiak

    ciekawy pomysł! Muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !