Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na kromeczki - nie za cienkie i nie za grube. Z jednej standardowej bagietki powinno wyjść około 12 - 15 kromek.
Masło zacieramy z wyciśniętym czosnkiem. Smarujemy bagietkę i na górę dajemy podrobiony ser żółty. Wstawiamy do piekarnika na 15-20 minut w temp 180 st.

Idealna przekąska na każda imprezę. Można pod ser dodać szynkę lub salami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    Pyszności :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja tak lubie żółty ser, tylko czemu on jest tak kaloryczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewa81

    uwielbiam taki zestaw :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    uwielbiam takie zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    często jem do sałatek
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    i do piwka ostatnio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    i do piwka ostatnio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    taką bagietkę trzeba dobrze popić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczna ta bagietka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !