Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 5 pokrojonych na kawałki średnich mango, 1 szklanka mleczka kokosowego, 1 szklanka mleka, pół łyżeczki mielonego cynamonu, 3 łyżki miodu, 3 łyżki golden rum, świeżo starta gałka muszkatołowa

SPOSÓB WYKONANIA: Zmiksować mango, a następnie przetrzeć przez sitko - my nie przecieraliśmy. Dodać pozostałe składniki za wyjątkiem gałki i dokładnie wymieszać. Chłodnik podawać posypany świeżo starta gałką muszkatołową.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pomysłowo i zapewne smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !