Sposób przygotowania

Z mąki, wody, jajek, oleju wyrobić luźne ciasto. Rozwałkować, wykrawać krążki. Borówki wymieszac z cukrem pudrem i nadziewać nimi pierogi. Gotować około 3-5 minut. Odcedzić. Śmeitanę wymieszać z cukrem i nią polewamy ciepłe pierożki, wierzch posypujemy porówkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    jakie smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam pierogi. Te wyglądają niezwykle smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !