Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy. Ostudzone ugniatamy na gładko, dodajemy cukier puder i mieszamy. Oddzielamy żółtka od białek. Żółtka dodajemy do ziemniaków.
Białka ubijamy na pianę. Dodajemy śmietanę, skórkę z cytryny i ponownie mieszamy.
Rozgrzewamy masło i smażymy naleśniki na patelni. Można użyć zamiast masła oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    pyszne
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe szkoda ze zdjecia nie ma
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe jak to wygląda w praktyce
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    jestem zaskoczony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !