Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2 łyżki mleka, 1/4 margaryny, 0,5 szklanki cukru i miód, wszystko wymieszać i na wolnym ogniu zagotować, ostudzić. Dodać jajka, sodę i mąkę, zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na 4 części, rozwałkować i upiec każde oddzielnie na złoty kolor.
KREM
Cukry waniliowe, 1 szklanka cukru, kasza manna, 3/4 kostki margaryny i mleko, wlać do rondla i zagotować.
Upieczone ciasta przekładać, kremem i wierzch polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ty to masz fajne te ciasta, na ten chyba się skuszę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ciekawe ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Widać, że to smaczne ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !