Sposób przygotowania

Schab porcjujemy, panierujemy w kolejności: mąka, jajka, bułka tarta. Smażymy na oleju z obu stron. KIedy lekko przestygną na wierzch kładziemy plaster ananasa, ser żółlty (w nim wycinamy niewielki otwór), a następnie w otwór ten nakładamy sos żurawinowy. Zapeikamy w piekarniku około 10 minut.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oryginalne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    i pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Lubię ananasy jako dodatek do mięs, więc myślę, że takie danie smakuje wyśmienicie. Świetny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam, jest naprawde smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !