Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wyrobić starannie.
Formować pyzy,mogą być z nadzieniem jak kto woli.
Wrzucać od razu na gotującą się osoloną wodę.

Gotować od wypłynięcia pyz około 3 minuty.

Cebulę przesmażyć na tłuszczu, dodać wegetę do smaku, gotowe pyzy polać cebulką .z tłuszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    z cebulką podsmażona delikatnie na masełku jest są najlepsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mój mąż byłby zachwycony!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite i szybkie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super jadło.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !