Sposób przygotowania

Matiasy moczymy około godziny. Odsączamy. Jajka gotujemy na twardo. Cebule drobniutko kroimy i posypujemy cukrem - odstawiamy na 15 minut.
Natkę i szczypiorek drobno siekamy. Ogórek drobno kroimy i obieramy ze skórki. Ryby i jajka drobno kroimy. Łączymy wszystko i dodajemy musztardę i koncentrat.
Dodajemy stopniowo olej aż tatar będzie kleisty.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada niezle
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    poważna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    z tatarami trzeba ostrożnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !