Sposób przygotowania

Mięso przyprawić roztartym czosnkiem, dodać jajko, 5-6 łyżek bułki tartej, sól, pieprz oraz posiekany szczypior z cebuli, startą na tarce marchewkę i cukinię. Masę wyrobić, uformować podłużne paluszki i obtoczyć je w tartej bułce. Usmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Podawać z ryżem i sosem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będą pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyglądają super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    na pewno dużo lepsze w smaku niż zwykłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !